De wijnlodge the First:
vakantiehuis op de Veluwe

Wijnlodge the First

Op het achtererf van wijnboerderij Welgelegen is begin 2019 een zeer luxe zespersoons vakantiehuis gerealiseerd. Deze wijnlodge hebben we opgetrokken binnen de contouren van een oude wagenloods. En daarnaast is bovendien een heuse wijngaard aangeplant nabij de lodge. De geheel afgesloten tuin van het vakantiehuis grenst aan een kleine speeltuin en een gezellige dierenweide. Uw kinderen kunnen hier oneindig spelen met het kleinvee, terwijl u vanaf het terras of vanuit de lodge een oogje in het zeil kan houden.

Zin in een heerlijk ontbijt? Dit is mogelijk! Bij de wijnlodge kunt u gebruik maken van een ontbijtservice. Weten wat u bij het ontbijtje kunt verwachten?

>> Meer informatie over ontbijtservice

De wijnlodge is geheel zelfvoorzienend. De elektra wordt geleverd door zonnepanelen, het warme water en verwarming door een warmtepomp. Voor een knusse sfeer of het bijstoken van de lodge is er ook een gezellige houtkachel in de lodge aanwezig.

Comfortabel en compleet

De wijnlodge is zeer comfortabel en luxe uitgevoerd om een plezierig verblijf te garanderen. Er is een zeer complete keuken met alle gebruikelijke inbouwapparatuur, zodat u naar hartenlust uitgebreid kunt koken. Naast het ouderbed in het wijnvat heeft het appartement de beschikking over een separate slaapkamer met vier fraaie vaste bedden. Deze ruimte is eventueel ook te splitsen met behulp van een handige scheidingswand. Zijn de kinderen vies geworden van het ravotten in de wei? De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een ligbad en een wastafel.

Plezier voor de kids

Ook op onze kleinste gasten is gerekend. U heeft de beschikking over kinderstoelen, kinderbestek, speelgoed voor binnen èn buiten, een box, kinderbadje en een aankleedkussen. We stemmen de aanwezige voorzieningen op maat af op de leeftijd van onze jonge bezoekers. Buiten valt er heel veel te spelen, zowel in de dieren-speelweide als in de speeltuin. Ook is er divers buitenspeelgoed aanwezig, waarmee de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Voor de veiligheid zijn de weides en speeltuin geheel omheind, u kunt uw kinderen zo nooit uit het oog verliezen.

Bekijk hier een video

Play Video

Deze video is gemaakt door één van onze gasten in onze wijnlodge.