Wijnlodge the Second:
vakantiehuis op de Veluwe

Wijnlodge the Second

Recent is er een tweede Wijnlodge gerealiseerd op onze boerderij! Deze, eveneens 6-persoonswoning heeft uitzichten richting de grote dierenweide en de wijngaard. Onder de veranda of in de tuin is het echt heerlijk genieten van de middag- en avondzon!

Zin in een heerlijk ontbijt? Dit is mogelijk! Bij de wijnlodge kunt u gebruik maken van een ontbijtservice. Weten wat u bij het ontbijtje kunt verwachten?

>> Meer informatie over ontbijtservice

De wijnlodge is geheel zelfvoorzienend. De elektra wordt geleverd door zonnepanelen, het warme water en verwarming door een warmtepomp. Voor een knusse sfeer of het bijstoken van de lodge is er ook een gezellige houtkachel in de lodge aanwezig.

Comfortabel en compleet

Deze woning is ook zeer compleet uitgevoerd met een ruime, uitgebreide keuken waar het ook gezellig tafelen is! Naast natuurlijk het grote ‘wijnvatbed’ heeft deze accommodatie de beschikking over twee slaapkamers met ieder 2 boxsprings, een fraaie badkamer met een vrijstaand bad, douche en wastafel. In de woonkamer ook uiteraard weer een gezellige houtkachel en vanaf de veranda geniet je heerlijk van de middag- en avondzon.

Plezier voor de kids

Ook op onze kleinste gasten is gerekend. U heeft de beschikking over kinderstoelen, kinderbestek, speelgoed voor binnen èn buiten, een box, kinderbadje en een aankleedkussen. We stemmen de aanwezige voorzieningen op maat af op de leeftijd van onze jonge bezoekers. Buiten valt er heel veel te spelen, zowel in de dieren-speelweide als in de speeltuin. Ook is er divers buitenspeelgoed aanwezig, waarmee de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Voor de veiligheid zijn de weides en speeltuin geheel omheind, u kunt uw kinderen zo nooit uit het oog verliezen.