Er wordt hard gewerkt aan onze website. Deze is nog niet helemaal klaar, maar we laten u graag alvast een kijkje nemen...

Luxe vakantiehuis op Nederlandse wijnboerderij

Stelt u eens voor... U slaapt in een heerlijk bed in een voormalig wijnvat van 7000 liter. Na het opstaan haalt u verse eieren bij de scharrelkipjes in de tuin of geniet van het ontbijt dat voor u klaar is gezet. De kinderen kunnen spelen en de dieren knuffelen in de speeltuin en dierenweide rondom uw vakantiehuis. In de omgeving bezoekt u de prachtige natuur en gezellige dorpjes. Bij zonsondergang geniet u van een wijntje met uitzicht op de wijngaard op uw besloten terras...

Lijkt dit op uw ideale vakantie of weekendje weg? Dan bent u van harte welkom in de wijnlodge van wijnboerderij Welgelegen in Kootwijkerbroek!

Op het achtererf van wijnboerderij Welgelegen is begin 2019 een zeer luxe zespersoons vakantiehuis gerealiseerd. Ontdek het langzame leven van het platteland en kom zelf de ingetogen luxe van onze wijnlodge ervaren. Een prettige bijkomstigheid: u logeert als enige op het achtererf, dus privacy gegarandeerd.

De wijnlodge: comfortabel en compleet

Vakantie op de Veluwe

Bijzonder overnachten in een wijnvat van 7.000 liter

Wat de wijnlodge mede zo uniek maakt is het opvallende wijnvat van 7000 liter, waar het ouderlijk bed in is gerealiseerd. Dit wijnvat heeft tot voor kort dienst gedaan in de wijnproductie maar krijgt nu een tweede leven als comfortabel en uniek slaapvertrek. Komt u het zelf ervaren?

Neem contact op

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Volg Wijnboerderij Welgelegen via: